ELECTROLUX

ELECTROLUX
WE PRODUCE, WE SELL AND WE REPAIR
satisfaction is guaranteed

Насловна arrow За нас

За нас Испечати Е-пошта

ЕЛЕКТРОЛУКС е компанија основана во 1984 година. Своите почетоци ги заснова со сервисна услуга на апарати за домаќинството од електрични, eлектронски и механички услуги.Веќе од 1995 година успешно работи на производство на електрични грејачи и гумени производи. Македонскиот пазар е покриен со нашите грејачи и гумени производи со околу 70%. Во голем дел сме застапени и со асортиманот на електрични елементи и гумени елементи и иноксни производи.
Во својата палета на производи и услуги дава гаранација на сите извршени услуги и производи до 1 година.
Elektroluks - Electrolux

Електролукс соработува со бројни странски компании од балканските простори, како на пример Р.Турција, СР Југославија, Р.Бугарија, како и со членки на Европската унија. Компанијата учествувала на саеми и тоа:

- Технома Скопје 1997 год.
- Технома Скопје 1998 год.
- Технома Скопје 1999 год.
- Технома Скопје 2000 год.
(Сребрен медал за техничко достигнување)
- Технома Скопје 2002 год.
- Технома Скопје 2003 год.
- Технома Скопје 2004 год.
- Технома Скопје 2005 год.
- Експо Битола 2004 год.
- Експо Битола 2005 год.
- Експо Битола 2006 год.
Сертификати

Медал и диплома од Макинова
Elektroluks - ElectroluxElektroluks - Electrolux